3 november 2013

KreaDoe 2013

Goedemorgen!

Wat hebben we genoten! Buurvrouw Thea en ik waren al eerder op de KreaDoe geweest maar mijn mam nog nooit, wat vond ze het prachtig! We hebben alle 3 veel dezelfde dingen gekocht en slim ingekocht, niet dezelfde stempeltjes en groot verpakkingen gewoon lekker gedeeld, das nog eens leuk shoppen ;-). Bij meerdere stands foto's mogen maken ter inspiratie, een paar van deze foto's zie je in dit blog. Eigenlijk hadden we te weinig tijd, er was zó veel moois! Hebben lekker rond geslenterd van 11-16.30 u, toen hadden we het gehad. Met allemaal een tas vól prachtige spullen weer richting het station gegaan, patatjes gekocht en met de trein weer terug naar huis gehobbeld.

Vanmiddag weer lekker aan de knutsel!

Bedankt mam en Thea voor deze gezellige dag! Wat hebben we gelachen!

Liefs Paulien

 Thea en ik - mam en ik
Voorbeeldjes/inspiratie

Fijn weekend!

3 opmerkingen:

 1. Leuke blogpost Paulien! We hebben zeker slim geshopt en het was supergezellig, nu lekker aan de freubel en even wat afdrukjes voor je stempelen ;-)

  Liefs Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zie ik dat koppie van Thea ook al weer hier boven mijn reactie staan hihi. Superrr dat je het zo leuk hebt gehad met je Mam en Thea (jonge Mam Paulien!!) en gaaf dat jullie zo hebben ingekocht dat je er alle 3 van kunt genieten!! 't Is er echt groot en in de mail van Thea al direct 2 kramen die ik compleet heb gemist.......is ook niet te doen op 1 dag!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben vast ook wel aantal kramen gemist Irene haha! Maar hebben mooie spulletjes! Ik post het zo :) Ja hippe mams he ;) Ze is bijna 58.
  Liefs Paulien

  BeantwoordenVerwijderen