28 december 2013

Swappen met m'n buurvrouw ;)

Hi!

M'n buuf Thea en ik lenen nogal eens wat van elkaar of geven elkaar wel eens wat spulletjes, gewoon voor de leuk :). Soms loop je in een winkel en denk je: hé dat vindt Thea ook leuk, dus hup nog wat in het mandje ;). Had al eens iets gelezen over swappen en dat heb ik vanochtend zelf gedaan, met veel plezier zocht ik een aantal mooie papiertjes van Eline Pellinkhof bij elkaar, stempelde ik een schattig stempeltje van Magnolia en knipte ik wat kant en lint af. Nog wat versiering erbij (roosjes van de HEMA, pareltjes -van de beurs-, 2 teksten gemaakt met de lettertang en knoopjes van de Action) en alles kon in het zakje. Stiekem het zakje in de bus gedaan ;) Dat duurde maar even, toen had ook ik een zakje vól mooie spulletjes! Een swappakket van Thea. Leuk! Nu zijn wij natuurlijk beide heel benieuwd wat de ander gaat maken met de inhoud. Ik ga aan de slag! Oja en niet onbelangrijk...eindelijk ben ik ook trotse bezitter van de Double Do XL!

Morgen kom ik nog even terug met een niet geshowd kaartje.

Fijn weekend! En bedankt voor je bezoek!

Liefs Paulien

Mijn pakketje voor Thea


En dit kreeg ik terug, véél meer! Mooi toch?!

En m'n nieuwe aanwinst ;)

5 opmerkingen:

 1. OOh dat swappen van jullie is wel super leuk Paulien, staat er toevallig een huis leeg in de straat ?? Heerlijk dat jullie samen deze passie delen en je nieuwe aanwinst daar ga je heel veel plezier aan beleven! Waar heb je dat beeldige witte kantje met die bolletjes vandaan, dat zie ik wel vaker op blogs maar heb het zelf nog nergens kunnen vinden.

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk he?! Zijn wij zelf ook blij mee haha! Toch leuk he zulke buurtjes ;) Op dit moment geen woning te koop :P We hebben al even samen zitten draaien een de Double Do, hij is goedgekeurd door Thea :) Dat kantje...ik heb even zitten denken maar heb werkelijk geen idee....denk op de beurs bij een stand, hij is lief he?! x

   Verwijderen
 2. Super bedankt voor je leuke pakketje, heb nog twee vrije dagen in het vooruitzicht dus ga er snel mee aan de slag. En je weet nu hoe de double do werkt he? Succes!!!

  Liefs Thea
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan en jij ook SUPER bedankt!! Ik ga nu nog even wat draaien en dan morgen maar even aan de knutsel...gaaaaaap. Benieuwd naar je creaties met mijn pakketje :). XX

   Verwijderen
 3. Wat leuk dat je samen met je buurvrouw aan het swappen bent! Ik ben heel benieuwd wat je van het leuke papier gaat maken. Veel plezier met je double DO, ik heb er ook eentje, ben er heel tevreden over, hij draait hier heel wat uurtjes in de week! Leuk, kun je weer hele mooi dingen mee maken. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen