29 augustus 2013

Tapejes

Hi!!

Maandag kreeg ik van mijn lieve buurvrouw Thea nog een cadeautje voor mijn verjaardag, zó lief! Het nieuwste stempeltje van Eline Pellinkhof (kerst) en 3 pastelkleurige rolletjes voor mijn lettertang. Dat vond ik zo lief dat ik gister bij de Xenos maar een extra pakje van de 'post'washitape heb meegenomen. Thuis heb ik de Xenos verpakking eraf gehaald en zelf een kaartje er aan gemaakt, versierd met het tape welke ik dus ook voor mezelf had gekocht ;-) en hem bij haar in de brievenbus gedaan. Wat bleek...mevrouw had hem zelf ook al gekocht haha! Maar dan vindt ze 'm in ieder geval mooi :-).
Ik kocht bij de Xenos ook nog even zo'n verdeelbakje voor m'n tapejes... helaas kunnen ze er niet rechtop in, alleen de kleintjes, de groten zijn te dik, die moeten dus plat liggen, jammer want dan zie je ze niet goed en neemt natuurlijk meer ruimte in. Wat vinden jullie van de 3 tapejes links bovenin, zijn ze niet schattig? Zijn van Green Gate, gekocht bij Sylt in Callantsoog tijdens onze vakantie. Wat een prachtige woonwinkel!! De tapejes zitten per 3 in een doosje. Kon ze niet laten liggen ;-).

Ik ga morgen nog even genieten van m'n laatste vakantiedag, wat hebben we het getroffen met het weer!

Fijn weekend!

Groetjes Paulien


5 opmerkingen:

 1. Dat ziet er mooi uit de posttapejes heb ik nog niet gezien bij de xenos, wat leuk dat je ook je buurvrouw hebt verrast met het mooi pakketje, met een persoonlijke touch. Alleen dan weer jammer dat ze het al heeft. Je opbergsysteem is erg handig en overzichtelijk, ik heb nu alles in een grote to zitten, en ik moet af en toe echt graaien om iets te pakken. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je :-). Haha dat heb ik met mijn lintjes...zitten allemaal door elkaar...

   Verwijderen
 2. Enig en toch helemaal goed als Thea ze zelf ook al had!! Tapejes zijn helemaal hot, ik heb er niet veel en...schaaaaaaaaaaam..........nog nooit iets mee gedaan!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut!! Heeft ze gewoon extra hihi... Ik vind dat ik er ook nog maar weinig heb...wilde vandaag een blauw kaartje maken maar kwam tot de ontdekking dat ik alleen maar zoete kleurtjes heb ;). Tijd om weer nieuwe te kopen :p. Ben benieuwd wanneer jouw tape creatie voorbij komt :).

   Verwijderen
 3. Ja, die post tapejes zijn geweldig! Ik heb er toevallig vandaag ook weer een kaartje mee gemaakt, maar die is voor iemand bestemd die hem pas in December ontvangt... dus nog even geduld voordat ik die kan laten zien haha. Erg leuk hoe je het pakketje hebt 'ingepakt'! Jammer dat je tapejes niet goed in de bak passen, het is wel zo leuk en handig als je kunt zien wat er in zit natuurlijk. Ach, stop je hier je kleine stempelkussentjes toch in (als je die hebt) en dan ga je gewoon nog een keer naar de Xenos om een leuk huisje/letterbak voor je tapejes te kopen. ;-) Grappig, ik heb op 5 taperolletjes na ook dezelfde producten in jouw doorzichtige bak haha.

  BeantwoordenVerwijderen