16 december 2013

Kerstmarkt Nienoord 15 dec

Hi!
 
Vandaag nog heerlijk een dagje vrij, echt een luxe want normaal werk ik van maandag t/m vrijdag. Lekker een dagje aanrommelen in huis, genieten van de gezelligheid in huis en de spulletjes van de kerstmarkt weer opruimen.
Gisteren stond ik samen met mijn tante en mam op een kerstmarkt op Landgoed Nienoord. Tante heeft een winkeltje met tuin- en woonaccessoires en had een kraam op de markt. Met heel veel plezier hebben wij haar geholpen! Zelf had ik ook nog wat spulletjes meegenomen en zelfs nog redelijk wat verkocht! Das toch leuk!! Leuke markt, leuke mensen, goed verkocht, kortom; wij hebben genoten!
 
Hieronder een sfeerimpressie:
 
De kerstmarkt op Nienoord.
 
 
Nog een aantal niet 'geshowde' creaties:
 
 
 
Naast kaartjes verkocht ik op de markt ook onderstaande hangertjes, gemaakt van witte klei met verschillende teksten/afbeeldingen (stempeltjes). Leuke reacties op gehad! Leuk voor in de kerstboom/thematak of aan een cadeautje :-).
 
 
 
 
Ik ga vast een begin maken met het schrijven van de kerstkaarten ;)
Fijne dag!
 
Lfs Paulien

5 opmerkingen:

  1. Wat ziet er dat gezellig uit!! & wat leuk dat je ook nog goed verkocht hebt :) de hangertjes van klei zijn ook inderdaad erg leuk! Wij wensen je succes met kerstkaartjes schrijven!

    liefs van ons 2

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt dames! Gezellig was het ook zeker! :)
      De kerstkaartjes zijn inmiddels allemaal geschreven en op de post ;-). Fijne dagen!

      Verwijderen
  2. Reacties
    1. Dankje Eline! Kreeg er ook erg leuke reacties op! Een beetje van jou en een beetje van mij haha!

      Verwijderen
    2. Hoi Paulien.Wat maakt je prachtige creaties. IK ben via je buurvrouw Thea bij je terecht gekomen, IK zie dat je de plaatjes van Marjoleine ook leuk vindt!. Die vind ik ook erg leuk. Al zie je dat niet altijd terug op mijn blog. Groeten Trijntje

      Verwijderen