17 februari 2014

Hoera Thea ziet Sarah!

Hoi!

Over een uurtje is mijn buurvrouw Thea jarig en ziet ze Sarah!
Thea is ook ontzettend creatief en daarnaast een hele lieve buurvrouw dus ik ben er zondagavond even goed voor gaan zitten om een mooie kaart voor haar (speciale) verjaardag te maken :).

Dit is 'm geworden:
De cupcake en het hartje zijn van MD en het papier is van de Action, prachtige blokken papier, heb d'r een hele hoop ingeslagen afgelopen zomer. De '50' is van vilt en komen van de Zeeman en de roosjes van de Hema.

Lieve Thea, van harte!

Lfs Paulien

5 opmerkingen:

 1. mooi en vrolijk kaartje.

  groetjes Amanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is prachtig Paulien en heeft een mooi plekje gekregen. Vanmorgen vond ik nog een kaart van je ouders, ook al zo mooi.
  Dankjewel!

  Dikke knuffel
  Thea
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geweldig leuk deze kaart Paulien, je hebt je lekker zitten uit leven met het mooie papier, ik heb er ook verschillende blokken van ingekocht! hi hi. En zo te zien aan de reactie hierboven is Thea er ook heel blij mee. Geweldig toch, zo'n prachtige leeftijd, verdient een mooi kaartje. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke kaart voor je lieve buuf oprespectabele leeftijd whahaaaaaaaaaaaaa!!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pauline wat een beauty! Ik had al een sneak peek van Thea gehad. En nu zie ik hem van binnen en van buiten. Juweeltje; mooi gemaakt en leuke details.

  Dat papier van de Action is prima; je vind soms het mooiste papier op de meest uiteenlopende plekken. En wat je daar weer bespaart kan je weer besteden aan stempels en stansjes:)

  Liefs en groeten,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen